Logg inn / Registrer deg

Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan personopplysninger samles inn og brukes via nettstedet vinforum.no.

Vinforum er et merkenavn under Pedicel AS. Daglig leder i Pedicel AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger som er innhentet fra vinforum.no. Det er viktig for oss at du som kunde skal være sikker på at oppbevaring av dine data foregår på en sikker og profesjonell måte.

Hvorfor lagrer vi opplysninger om deg?

Vinforum benytter informasjon du oppgir, for å gjennomføre våre forpliktelser etter avtalen (https://www.vinforum.no/Magasin) med deg som kunde og for å oppfylle krav i bokføringsloven.

 

Hvilke opplysninger lagrer vi om deg?

Når du registrerer deg på vinforum.no, lagrer vi navn, adresse, e-post, passord, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger.

Grunnlag for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, e-post, passord, produkt-, leverings- og betalingsopplysninger benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen med deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6(b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du avgir på våre nettsider i forbindelse med din registrering og ved henvendelse til kundeservice. Som innlogget kunde vil du få tilgang til digitale magasiner og tidligere utgaver samt kunne redigere personopplysningene vi har lagret om deg.

Utover dette benytter vi følgende verktøy for å innhente opplysninger om bruk av våre nettsteder:

Informasjonskapsler

På nettstedet benytter vi informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på din datamaskin når du åpner en nettside. Noen kapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og andre benyttes for å gi deg som kunde en best mulig brukeropplevelse. Ved å bruke nettsidene våre aksepterer du slik bruk av informasjonskapsler. Mer om vår bruk av informasjonskapsler finner du her.

Nettstatistikk

Nettstedet benytter analyseverktøy for å kunne utarbeide statistikk om bruken av nettstedet. Vi gjør dette for å kunne forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle nettstedet. Personlige opplysninger anonymiseres, aggregeres og brukesikke til annet enn analyseformål.

 

Våre samarbeidspartnere

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen med deg overføres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen utvikling, datasenter, trafikkanalyse og distribusjon. Alle våre samarbeidspartnere som får innsyn i personopplysninger, har inngått databehandleravtaler med oss. 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger som du gir oss, vil bli tatt vare på inntil "formålet med behandlingen er oppfylt". Dette betyr at når du bestiller et abonnement hos oss, tar vi vare på alle opplysningene dine frem til varen er levert og faktura er betalt. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil lagres i 5 år i henhold til lovens krav.

Som registrert har du rett til å kreve sletting eller endring av personopplysninger som du selv har registrert på våre nettsider. Dette gjør du via «Min side» eller ved å sende en e-post til vinforum@aboservice.no.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Vi gjør oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger vi ikke er forpliktet til å ta vare på i henhold til annet regelverk. Dersom du har spørsmål til eller er misfornøyd med hvordan vi behandler dine personopplysninger, ber vi om at du tar kontakt med oss. Du har imidlertid også rett til å klage til Datatilsynet.

Informasjonssikkerhet

Dine persondata er beskyttet i egnede og sikrede datasentre med adgangskontroll. All trafikk på nettstedet foregår kryptert, og vi har egne databehandleravtaler med de underleverandørene vi benytter oss av.

Revisjon av personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller i våre rutiner. Ny erklæring vil bli publisert på nettstedet senest en uke før endringene iverksettes.

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern kan du sende skriftlig til vinforum@aboservice.no, eller du kan ta kontakt på telefon: +47 67 11 38 16.