Logg inn / Registrer deg
Hjemme hos Trond Moi

Vinforum V - 2020

Vi håper våre lesere har en god førjulstid, og at det nye magasinet kan gjøre den enda litt bedre. I årets siste utgivelse finner du en spennende oppfølging til forrige utgaves artikkel om global oppvarming, skrevet av Erik Skovenborg, som denne gang fokuserer på mulige vitikulturelle tilpasninger til de nye utfordringene. Per Mæleng har skrevet om Bordeaux En Primeur 2019, og Eirik Sand Johnsen om modne champagner fra Charles Heidsieck og nye årganger fra Krug.

Knut Sogner reflekterer rundt endring i smak og behag gjennom et liv som vininteressert, mens Arne Ronold har tatt et dykk i vinlandet Hellas, og anmeldt sushirestauranten Omakase by Vladimir Pak. Nils Are Økland har anmeldt Brasserie Rivoli og skrevet en artikkel om vinens plass i franske Michel Houllebecq sitt forfatterskap. Vintestene våre denne gangen tar for seg Teroldego fra Trentino, og Nord-Rhônes Côte-Rôtie.

Med dette og mye annet velsmakende stoff ønsker vi gamle og nye lesere en god jul og et godt nytt år!

Digitalutgave er tilgjengelig for abonnenter på Min side.

Er du ikke abonnement, kan du bli det ved et par tastetrykk, og laste ned siste utgave digitalt her på nettsiden