Logg inn / Registrer deg
Hjemme hos Trond Moi

Vinforum I – 2017

Det første av årets fem utgaver av Vinforum er nå tilgjengelig i digitalversjon, og magasinet er på vei ut til våre abonnenter. Bladet er spekket med vinglede, vintester, vinkunnskap og vinnyheter!

For å nevne noe
Nils Are Økland skriver om fenomenet opphausing av nye årganger, og Ole Martin Skilleås fortsetter sitt opus innen det å utfordre våre fordommer om vin, og om hvordan vi oppfatter og forstår viner, denne gangen med bakgrunn i Jamie Goodes bok I taste red, som kom ut sist høst.

Dykk ned i syv sider om vinene fra Madeira, og les om ti ting som rører seg innen globale vintrender akkurat nå. Per Mæleng byr på sin toppliste av vinbøker, en spennende boksamling med utgivelsesdato som spenner over 2200 år.

Vintestene denne gangen inkluderer pinot noir fra California, og røde viner fra Sydvest-Frankrike. Oslo-restaurantene Palace Grill og Kamai er utførlig anmeldt av Nils Are Økland og Arne Ronold.

Andre overskrifter inkluderer Vin og veganisme, Maison Ilan, Tørr tysk riesling, Vinfesten i Ladoix, Østerrikes Erste Lage-viner og Arkivet mitt av Jancis Robinson.

Bli abonnent på to minutter
Hvis du ikke er abonnent, kan du bli det med noen tastetrykk ved å klikke her: www.vinforum.no/register. Da får du umiddelbart tilgang til digitalversjonen av siste magasin, samt gamle utgaver, og Arne Ronolds vurderinger av nyheter og årgangsskifter på Vinmonopolet. Du vil få neste utgave i posten.